En sjukt bra blogg

Att vara konsekvent

Det här med att vara konsekvent är inte alltid helt lätt. Ganska ofta är det svårt. Efter att man har blivit påkommen med att vara inkonsekvent (antagligen har vissa vänner noterat att jag i deras hus tar hissen till våning två) kan man välja två olika vägar. Antingen kan man försöka argumentera sig ur situationen och hoppas på att få sitt svamlande accepterat, alternativt prata så mycket att personen inte längre orkar lyssna. Eller så kan man erkänna att man helt enkelt säger en sak och sedan gör det andra. Jag väljer denna gång att stolt erkänna mitt inkonsekventa beteende!

(Fast tilläggas bör att Erica har en sjukt jobbig backe upp till sitt hus och att hissen till våning två därför blir ett naturligt val. Det är helt enkelt en prioritering av vart man vill förbruka energi.)



Såhär brant är backen upp till Erica, nästan.
Bilden är från www.backpacking.se
2009-02-23 @ 22:00:48 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Erica

HAHAHAHAHA!

Du är för go, Jenny! Som tidigare sagt. När man kommer in i entrén kan man ju gå ner en trappa där hissen alltid väntar. Därifrån är det ju 3 trappor upp till jag bor och då blev hissen plötsligt legitim igen(!)

2009-02-25 @ 00:59:49
URL: http://ericaintanzania.blogg.se/
Postat av: Jenny

Det är lätt det er källare är till för, att legitimera er på 2:an våningen att ta hissen. Människan som planerade ert hus tänker som jag, en potentiell pictionary-medspelare kanske?

2009-02-25 @ 01:42:41
URL: http://ensjuktbra.blogg.se/
Postat av: Erica

HAHAHA... två som ni? Då vinner jag och Dennis lätt nästa gång!

2009-02-25 @ 01:45:50
URL: http://ericaintanzania.blogg.se/
Postat av: Jenny

Så länge ni får upp ordet Dinosaurie varje gång så ska ni nog ha en chans.

2009-02-25 @ 02:02:10
URL: http://ensjuktbra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0